Jdi na obsah Jdi na menu

sezona PODZIM 2013

26. 8. 2013
2.liga - skupina A
 


 

1.kolo
 

AFK Druháci   -   MVS Vršovice          6:2    ( 2:0 )
B.: 18., 45., 50. Volek, 13., 32. Štefánek, 41. Pavlis

Komentář: K prvnímu zápasu jsem se z důvodu zranění nedostavil, takže bude bez komentáře.
 
ostatní zápasy 1. kola:  4TD Ala bundy - Vojenské lesy 1:0, Bedna - UTS Vršovice 4:4, Deko - Stará dáma 7:2, G.I.C. - Porter 2:6, Holosmetky - Nova 7:2.

komentář rozhodčího:    Velice pěkné a rychlé utkání s převahou domácích. Hráno v duchu fair play.
 
 

 
2.kolo
 
Stará dáma   -   AFK Druháci                    1:7 
B.: 5., 20., 59. Pavlis, 13., 36. Maleček, 12. Volek, 27. Štefánek
 
Komentář: K tomuto zápasu jsem se z důvodu zranění nedostavil, takže bude bez komentáře.

ostatní zápasy 2. kola:
Vojenské lesy - Nova 0:3, Porter - Holosmetky 2:1, MVS Vršovice - G.I.C. 1:3, UTS Vršovice - Deko 1:0, 4 TD Ala bundy - Bedna 4:1.

komentář rozhodčího: Po jednoznačném 1.pol. domácí vyrovnali hru, avšak selhání v koncovce nedovolilo zkorigovat výsledek.


 
3.kolo
 
 
AFK Druháci   -   UTS Vršovice         2:4                    
B.: 11. Štefánek, 29. Maleček
 
Komentář:  K tomuto zápasu jsem se z důvodu zranění nedostavil, takže bude bez komentáře.

ostatní zápasy 3. kola: Deko - 4TD ala Bundy 4:5, G.I.C - Stará dáma 7:1, Nova - Porter 2:11, Bedna - Vojenské lesy 2:7, Holosmetky - MVS Vršovice 2:0.

komentář rozhodčího:  Bojovné utkání hrané ve vysokém tempu skončilo zaslouženým vítězstvím Vršovic, které v druhém poločase dokázaly využít chyb v obraně domácích.

 
4.kolo
 
 
4 TD Ala Bundy A   -   AFK Druháci       6:0      kontumačně
B.:
 
Komentář: K zápasu jsme se z důvodu malého počtu hráčů nedostavili.

ostatní zápasy 4. kola:  MVS Vršovice - Nova 1:2, Stará dáma - Holosmetky 2:4, UTS Vršovice - G.I.C la Plate 11:2, Vojenské lesy - Porter 1:4, Bedna - Deko 2:7.

komentář rozhodčího: Hosté se z utkání omluvili.




 
5.kolo
 

AFK Druháci   -   Bedna 98 FC                 5:3      ( 0:0 )

B.: 31. Kropelnický, 38. Maleček, 44. Hrubý, 51. Pavlis, 60. Štefánek
 
Komentář: K tomuto zápasu jsme nastoupili bez střídání a v průběhu dorazil Šípek. Z dlouhodobého zranění se konečně zotavil Hrubý, takže nás je zase o něco víc. 
Od prvních minut byl fotbal spíše opatrný, ale my jsme měli více ze hry, když jsme dokázali překonávat obranu soupeře dlouhými balony. Vše podstatné se ale odehrálo ve druhé půli. Skóre otevřel hned minutu po přestávce dalekonosnou střelou další navrátilec z marodky Kropelnický a vedli jsme 1:0. Tímto gólem se tempo hry zásadně změnilo. Ve 38. minutě jsme ale zvýšili už na rozdíl dvou branek, když se po důrazu ve středu hřiště prosadil Maleček. Bohužel jsme po této brance zalezli a soupeř toho začal využívat. Párkrát se ještě hostující útočníci zastřelovali, ale ve 42. minutě bylo sníženo na 2:1. My jsme prakticky ihned z protiútoku připravili odpověď, když Pavlis vyvezl po levé straně balon, křižně přihrál na Malečka a ten z jedný před bránu, kde tuto krásnou akci zakončil Hrubý na 3:1. V tento moment se hrál fotbal nahoru dolu, kde se spíše bojovalo o střed hřiště. V 51. minutě se k odraženému míči dostal Pavlis a zvýšil tak už na 4:1. Jenže jak je naším zvykem, začali jsme se nevracet a soupeř si tak vytvářel souvislejší tlak, který dokázal nejdřív v 52. a poté hned v 55. minutě využít ke zdramatizování a snížení výsledku na 4:3. Konečnou tečku za tímto utkáním udělal Štefánek, když Kropelnický vyhrál hlavičkový souboj ve středu hřiště, Pánek si obhodil obránce na střed a střelou k bližší tyči určil, že si bereme 2 body za vítězství 5:3. 
Výhra byla zasloužená, i když v posledních minutách soupeř ukázal svoji kvalitu.

ostatní zápasy 5. kola:   G.I.C la Plate - 4TD ala Bundy 0:1, Nova - Stará dáma 2:4, Deko - Vojenské lesy 3:5, Porter - MVS Vršovice 3:5, Holosmetky - UTS Vršovice 1:1.

komentář rozhodčího:  Krásný fotbal v podání obou týmů. V prvním poločase se hrálo vyrovnaně a bez branky, ve druhé půli byli domácí lepší a zaslouženě vyhráli.
 

 
6.kolo
 

Deko   -   AFK Druháci                    5:1    ( 2:0 )
B.: 53. Maleček

Komentář:  V tomto utkání jsme chtěli potvrdit 2 body z minulého týdne, bohužel se tak neuskutečnilo. Hned v prvních minutách jsme měli problémy se soupeřovými útoky a ihned se to projevilo a zřejmě rozhodlo celé utkání. Ve 2. a 4. minutě jsme inkasovali hloupé branky a bylo z toho vedení na celý poločas. Poté jsme si začali vytvářet i šance my, ale pokud jsme se trefili do branky, zachytal výborně brankář Deka a nebo jsme trefili tyč, tu trefili Štefánek, Maleček i Kropelnický. Poločas tedy 2:0. Ve druhém poločase jsme se opět snažili o rychlý přechod do útoku, ale opět proti nám stálo štěstí, opět jsme nastřelili několik tyčí a tak musel přijít trest a to vše v poslední 10-ti minutovce. V 52. minutě jsme inkasovali po rychlém brejku soupeře. Ihned z protiútoku jsme se ale trefili i my, po rychle kolmici Pavlise se prosadil Maleček. Ovšem konec zápasu jsme chtěli dohrát na soupeřově půlce a ještě zdramatizovat zápas, jenže soupeř nám ještě 2x utekl a byl z toho jednoznačný zápas pro Deko.
Bohužel se nám nepodařilo využít naše šance a na to jsme doplatili vysokou prohrou a tím jsme i ztratili šanci na možný boj o postup.

ostatní zápasy 6.kola: Bedna - G. I. C la Plate 5:0, 4TD ala Bundy - Holosmetky 1:2, Stará dáma - Porter 2:4, UTS Vršovice - Nova 4:2, Vojenské lesy - MVS Vršovice 4:1.
 
komentář rozhodčího:  Pohledný fotbal se spoustou šancí. V posledních minutách Druháci vrhli vše do útoku a domácí je za to potrestali.


 
7.kolo
 

AFK Druháci   -   Vojenské lesy            2:1    ( 1:1 )
B.: 10. Vejražka, 52. Volek
 
Komentář: V 7. kole jsme se utkali s týmem, který se držel statisticky stejně jako my. 3 výhry, 3 prohry, jen s lepším skóre. Ještě před zápasem jsme, ale museli řešit problém brankáře. Nakonec se do branky postavil Šípek a my tak mohli začít. Na soupeře jsme ale vlítli hned od začátku, i když jsme věděli, že to nebude lehký zápas. Hned z rozehrávky ohrozil hostujícího brankáře Vejražka. Jenže poté jsme ztratili koncentraci a ve 4. minutě jsme prohrávali, když jsme ztratili míč ve středu hřiště a soupeř toho dokázal okamžitě rychlým přechodem do útoku využít. Nicméně jsme se ihned oklepali a začali hrát svojí kombinační hru. Tu se nám podařilo zužitkovat po 10 minutách hry, když Pavlis našel Vejražku, ten si balon připravil na levou nohu a propálil do té doby velmi nejistého brankáře. 1:1. Od této chvíle se hrál velmi kvalitní fotbal s šancemi na obou stranách, ale jak Šípek, tak poté i brankář Vojáků své týmy drželi. Půle tak skončila nerozhodně. Ve druhé půli se opakoval scénář z konce toho prvního. Kombinace, rychlé přechody do útoků, to vše zdobilo oba týmy. Když se zápas přehoupl do svého závěru, každý věděl, že jediná chyba může způsobit ztrátu alespoň jednoho bodu. V 52. minutě to byl právě soupeř, který chybu vytvořil. Z autu, který hosté zahrávali na své půlce se po důrazu dostal k balonu Volek a tvrdou a nekompromisní střelou prostřelil vše, co mu stálo v cestě a rázem jsme vedli 2:1. Soupeř se pochopitelně začal rvát ve více lidech před naší branku, ale buď zasáhl Šípek, nebo obranný val Kropelnický, Maleček či Pavlis. Do konce zápasu se hosté už do vyloženější šance nedostali, a tak jsme získali z tohoto těžkého utkání 2 body.
 
ostatní zápasy 7.kola:  G.I.C la Plate - Deko 0:4, Nova - 4TD 3:1, Porter - UTS Vršovice 2:1, Holosmetky - Bedna 4:1, Nova - 4TD ala Bundy 3:1, MVS Vršovice - Stará dáma 8:3.
 
komentář rozhodčího: Vyrovnané utkání, ve kterém hosté poctivě bránili. Když už utkání směřovalo k remíze, tak domácí Volek potrestal laxní rozehrání autového vhazování a naklonil výhru na stranu Druháků.
 

 
8.kolo
 

AFK Druháci   -   G.I.C La Plate de Cünde       1:1    ( 1:0 )
B.: 29. Maleček
 
Komentář:  Proti soupeři, se kterým jsme se utkali již předminulou sezonu, jsme nastoupili od začátku s Šípkem v bráně, již po 10 minutách ale dorazil Fuchsa a byli jsme kompletní. V prvních minutách se oba týmy okoukávali a byl to více méně boj o střed hřiště, i když měl možná více ze hry soupeř. Hrálo se hodně kombinačně, což oběma týmům vyhovovalo. Občas se přiostřilo, ale větší díl viny za to nesl hlavně rozhodčí, který mnohdy nezvládal složitější situace. Na první branku se čekalo až do poslední minuty 1. poločasu. Po závaru před hostující brankou se k míči dostal Volek, který byl podseknutý obráncem a rozhodčí po debatě s druhým rozhodčím odpískal penaltu. K té se postavil Maleček a s přehledem proměnil do šibenice. To bylo v prvním poločase také vše. Ve druhém poločase se "ukřivděný" soupeř ze závěru poločasu více dral do zakončení a místy nás jasně přehrával. Tím se ale vytvářeli možnosti k přechodu do rychlého protiútoku, ke kterým jsme se i dostávali, bohužel bez vstřelené branky. Zhruba po čtvrt hodině druhého poločasu hosté zahrávali přímý kop, který proletěl přes půlku hřiště, 4 hráče a nikým netečovaný balon skončil v bráně. 1:1. Od této doby se hrál velmi důrazný fotbal na obou stranách a rozhodčí měl co dělat, aby krotil hráče a své karty. 7 minut před koncem jsme se dostali do rychlého protiútoku, kdy Kropelnický šel s Vejražkou sám na golmana. V rozhodujícím okamžiku ho dostihl obránce, který nevybíravým zákrokem fauloval Kropelnického a nemohlo následovat nic jiného než červená karta. Jenže jsme následnou přesilovku nevyužili a mohli jsme být rádi, že v poslední minutě soupeř nevyužil rychlý brejk 3 na 1, který přerušil Šípek výborným zákrokem. Remíza zasloužená, soupeř měl své kvality.
 
ostatní zápasy 8.kola:  Deko - Holosmetky 1:3, 4TD ala Bundy - Porter 1:2, Vojenské lesy - Stará dáma 2:1, UTS Vršovice - MVS Vršovice 7:2, Bedna - Nova 2:0.
 
komentář rozhodčího:  Vyrovnané utkání, které skončilo spravedlivou remízou, domácí krátkou přesilovku nevyužili.

 
9.kolo
 

Holosmetky   -   AFK Druháci               6:0     kontumačně
B.:
 
Komentář: K tomuto utkání jsem se z důvodu zranění nedostavil, proto komentář nebude.
 
ostatní zápasy 9.kola: Nova - Deko 1:4, G.I.C la Plate - Vojenské lesy 1:4, Stará dáma - UTS Vršovice 3:2, Porter - Bedna 4:1, MVS Vršovice - 4TD ala bundy 3:0.

komentář rozhodčího:  Pěkné, technické utkání. O vítězi rozhodla střelecká potence domácích.

 
10. kolo
 

AFK Druháci   -   Nova LFC A                1:5   ( 1:1 )
B.: 14. Vejražka
 
Komentář: Dlouho před začátkem utkání nebylo jasné, jestli se sejdeme v dostatečném počtu. To se nám nakonec podařilo, a tak jsme mohli nastoupit, i když se dvěma hráči, kteří hráli se zraněním. Od prvních minut jsme to ale byli my, kdo diktoval tempo hry. Soupeř vyrážel do rychlých brejků, nebo se uchyloval zřejmě k jemu typické hře s nakopávanými balony na útočníka. Ale byli jsme to právě my, kdo skóroval, jmenovitě Vejražka, který po kombinaci s Pavlisem zavěsil. Soupeř stačil však do půle vstřelit vyrovnávající branku, a tak byl poločas 1:1. Ve druhé půli začal dominovat soupeř. Pár minut se ještě zastřeloval, ale zhruba ve 45. minutě vstřelil rozhodující branku na 1:2. My jsme se začali hrnout stále více do útoku a zapomínali jsme na obranu, čeho začal soupeř využívat. Naši útočníci měli ve většině případů před brankou smůlu, buď trefili dobře postavené beky, nebo zachránila hostujícího brankáře tyč, či břevno. Po tomto zhruba 5-7 minutovém tlaku, nás soupeř začal více trestat a začali jsme ztrácet ve všem. Do konce zápasu nám Nova nadělila další 3 branky a bylo jasně rozhodnuto.

ostatní zápasy 10. kola:  G. I. C la Plate - Holosmetky 5:7, Deko - Porter 2:0, 4TD ala Bundy - Stará dáma 1:2, Vojenské lesy - UTS Vršovice 1:1, Bedna - MVS Vršovice 1:6.

komentář rozhodčího:  Nova poctivě bránila a vyrážela do brejků, které i ve 2.části zápasu proměňovala a Druháci bez střídání se nezmohli na odpor.


 
11. kolo
 
Porter CF B   -   AFK Druháci              9:5
B.: 8., 39. Pavlis, 14., 46. Volek, 35. Hrubý

Komentář: tento zápas bude bez komentáře
 
ostatní zápasy 11. kola: UTS Vršovice - 4TD ala Bundy 4:2, Stará dáma - Bedna 2:6, MVS Vršovice - Deko 3:5, Nova - G.I.C la Plate 2:8, Holosmetky - Vojenské lesy 2:0.
 
komentář rozhodčího:  Utkání bezstarostných obran, ve kterém zaslouženě zvítězili domácí.

 
 
 
TABULKA
tým
zápasy V
R
P skore body
1.   Holosmetky 11 9
1 1 39:15 19
2.   Porter 11 9 0 2 47:23 18
3.   UTS Vršovice 11 6 3 2 40:21 15
4.   Deko 11 7 0 4 42:23 14
5.   Vojenské lesy 11 5 1 5 25:19 11
6.   4TD ala Bundy 11 5 0 6 23:21 10
7.   AFK Druháci 11 4 1 6 30:43 9
8.   Nova 11 4 0 7 24:43 8
9.   MVS Vršovice 11 4 0 7 32:36 8
10. Bedna 11 3 1 7 28:43 7
11. G. I. C la Plate 11 3 1 7 29:43 7
12. Stará dáma 11 3 0 7 23:50 6
 

 

 

 

Statistika hráčů:

 

JMÉNO
ZÁPASY BRANKY
 Fuchsa 6  
Kropelnický 7 1
Hrubý 4 2
Maleček 7

6

Pavlis 8 7
Volek 8 7
Štefánek 8 5
Vejražka 6 1
Čmejla    
Šípek 10  


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

La Plate - 0

14. 10. 2013 20:03

La Plate-Deko 0:4

La Plate - 5.kolo

1. 10. 2013 7:54

La Plate-Ala Bundy 0:1

La Plate - 3.kolo

16. 9. 2013 20:07

La Plate-Stará dáma 7:1

La Plate - 2.kolo

9. 9. 2013 20:50

La Plate-MVS Vršovice 3:1