Jdi na obsah Jdi na menu

sezona PODZIM 2011

17. 9. 2011
4.liga - skupina F
 


 

1.kolo
 

AFK Druháci   -   Veleslavín Viktoria        3:9   ( 1:2 )                    
B.: 23. Švec, 35. Machač, 43. Šmíd

Komentář:  Na zápase jsem nebyl, tudíž nebudu psát komentář.

ostatní zápasy 1. kola:  Alej - Zelená liška 0:2, Roztyly - The penguins 1:4, Erectico - Paraguay 4:0, Lord Mayor - Notorax 4:0, Sever - Reage boys 3:6.

komentář rozhodčího: Vyrovnané utkání, které rozhodl rychlý nástup hostů ve druhé půli.
 

 
2.kolo
 
The Penguins 6:5 B   -   AFK Druháci      13:1       nedohráno               
B.: 7. Kropelnický

Komentář:  K tomuto utkání není moc co psát. K utkání jsme přijeli ve 4 lidech. O 15 minut pozdějc přišli další dva a atmosféra v týmu nebyla ideální a tak to vypadalo i na hřišti. Soupeř nás jednodušše přehrál ve všech směrech. Doufám, že v příštích zápasech provedeme personální změny a začnem zase hrát normální fotbal, který bude v pohodě a bude sranda.

ostatní zápasy 2. kola:  Zelená liška - Reage boys 2:3, Notorax - Sever 1:2, Paraguay - Lord Mayor 1:12, Veleslavín - Erectico 7:1, Alej - Roztyly 4:5.

komentář rozhodčího: Jednoznačné vítězství domácích. Soupeře dokonalou kombinační hrou a lepším pohybem prakticky nepouštěli do hry.


 
3.kolo
 

AFK Druháci   -   Alej FK A             6:3   ( 4:3 )     
B.:  14., 16., 56. Kropelnický, 1., 49. Dlouhý , 14. Machač
 
Komentář:  K tomuto zápasu jsme se sešli v jiné sestavě. A po minulém týdnu i dost nabuzení už konečně vyhrát a předvést, co nás poslední dobou hlavně v minulé sezoně zdobilo. Kombinační hra a hlavně střílet branky. A začali jsme velmi aktivně a již v 1. minutě jsme vedli 1:0, když po dlouhém pasu Kropelnického skoroval Dlouhý. Soupeř se nás ale nezalekl a hned po 2 minutách bylo srovnáno na 1:1. Měli jsme převahu, ale opět se nám nedařilo střílet branky. A tak nás v 11. minutě soupeř potrestal, když ale velmi lacinou střelu podcenil náš brankář a bylo to 1:2. Jenže my jsme to nezabalili a chtěli jsme pořád hrát a odměnou nám byli 3 vstřelené branky během 2 minut, nejdříve se prosadil Machač po výborné přihrávce Hrubého, po té si poradil s brankářem hostů Kropelnický a v 16 minutě dokonal skvělou 3 minutovku znovu Kropelnický, i s trochou přispění hostující obrany. V 16. minutě to tedy bylo 4:2. Hosté však stačili ještě do půle snížit po rohovém kopu. O půli jsme si řekli, že musíme hrát ne moc aktivně. Soupeř měl o 3 hráče více a proto bychom to neuběhali. A přineslo to úspěch. Soupeře jsme prakticky k ničemu moc nepouštěli, jen pár útočných akcí, jinak jen nakopávali na útočníka, který byl výborně pokryt naší obranou. Ve 49. minutě jsme krásně prokombinovali celé hřiště a na jejímž konci byl Kropelnický, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě a zkompletoval tak hattrick. 4 minuty před koncem jsme zpečetili naši výhru, když Hrubý poslal dopředu Kropelnického, ten předložil jasnou tutovku Dlouhému a ten nedal brankářovi nejmenší šanci. 3 brankové vedení jsme nakonec uhájili a doma zůstavají první 2 podzimní body.

ostatní zápasy 3. kola: Erectico - The Penguins 1:3, Lord Mayor - Veleslavín 2:2, Sever - Paraguay 3:5, Roztyly - Zel. liška 2:5 , Reage boys - Notorax 1:0.

komentář rozhodčího:  Pohledný zápas mnoha šancemi na obou stranách. Druháci si ve druhé půli pohlídali vítězství.


 
4.kolo
 
 
Bohemia Roztyly   -   AFK Druháci          6:0 k        5:4  ( 3:0 )
B.: 43. a 56. Kropelnický, 42. vlastní, 52. Dlouhý

Komentář:  K tomuto zápasu jsme nastoupili ve staronové sestavě. Vrátil se do sestavy Dlouhý a opět Švec. Ale od prvních minut jsme byli tým, který se bránil. I přes spoustu šancí a výborného domácího brankáře byl stav po poločase 3:0, a to se nám ještě jeden hráč zranil. Ve druhé půli jsme byli ale jako vyměnění. Nejdříve si ve 42. minutě dal soupeř vlastní branku, když Váchalův dlouhý balon si srazili obránci do branky. O minutu později jsme snížili jen na rozdíl jednoho golu a to když po výborné přihrávce Machače Kropelnický na dvakrát zasunul míč za brankáře. Poté jsme ale inkasovali nešťastný gol na 4:2. Jenže opět jsme se nadechli k velkému náporu. V 52. minutě si Dlouhý vyměnil balon s Hrubým a opět to bylo na rozdíl jedné branky. Dál jsme tlačili a v 56. minutě jsme vyrovnali když Váchal rozehrával rohový kop na Kropelnického a ten nechytatelnou střelou vyrovnal na 4:4. Když soupeř zjistil, že v závěru by mohl inkasovat a prohrát, vynutil si konfrontaci. Po 15 minutách dohadování se z důvodů, které zde nebudu uvádět, pokračovalo, soupeř si tak oddechnul, protože už ztráceli ve všech směrech a dokázali toho využít a my jsme odcházeli ze hřiště dost rozčarovaní z chování domácího týmu, bez bodu.

ostatní zápasy 4. kola:  Zelená liška - Notorax 3:1, Paraguay - Reage boys 3:3, Vikt. Veleslavín - Sever 4:2, The penguins - Lord Mayor 2:1, Alej - Erectico 5:0.

komentář rozhodčího: Hosté hráli rychlý kombinační fotbal, domácí spoléhali na dobrou obranu a brejky.




 
5.kolo
 

AFK Druháci   -   Zelená liška juniors       0:6 k 
        
B.:         
 
Komentář:  Zápas byl kontumován, z důvodu malého počtu hráčů našeho týmu.

ostatní zápasy 5. kola:   Erectico - Roztyly 4:1, Lord Mayor - Alej 2:3, Sever - Penguins 3:7, Reage boys - Veleslavín 3:6, Notorax - Paraguay 3:0.

komentář rozhodčího:  Pro zranění dvou hráčů týmu Druháci bylo utkání předčasně ukončeno.

 
6.kolo
 

AFK Druháci   -   Erectico TBC          0:6 k    
B.:

Komentář:  k zápasu jsme se nedostavili

ostatní zápasy 6.kola:  Zelená liška - Paraguay 7:2, Veleslavín - Notorax 1:3, Penguins - Reage boys 3:2, Alej - Sever 7:0, Roztyly - Lord Mayor 1:8.

 
komentář rozhodčího:  Domácí se k utkání nedostavili.


 
7.kolo
 

Lord Mayor Idiot   -   AFK Druháci      10:1   ( 2:0 )
B.: 40. Volek
 

Komentář:  Na zápase jsem z důvodu trestu nebyl. Podle výsledku zřejmě propadák. Výkonově jsme zase až tak nezaostávali, uvádí to i soupeř na svých stránkách. Ovšem pokud však chceme pomýšlet výš než jen se topit na dně tabulky, musíme v posledních kolech urvat nějaké body se slabšími soupeři, kteří nás čekají v následujících kolech. Po personálních změnách se musíme ale hlavně nejdřív sehrát a hlavně se scházet na zápasy. Byla by škoda po tak dobrých sezonách jako byli ty minulé spadnout opět do 5.ligy. Uvidíme.

 
ostatní zápasy 7.kola:  Erectico - Zelená liška 2:4, Sever - Roztyly 3:1, Reage boys - Alej 1:2, Notorax - Penguins 0:13, Paraguay - Veleslavín 3:5.

 
komentář rozhodčího:  V první půli ještě vyrovnané utkání se zvrhlo v exhibici LMI, kteří si krásně zastříleli.
 

 
8.kolo
 

AFK Druháci   -   Sever 1.FC     4:2       
B.: 2x Šípek, Švec, Pavlis
 
Komentář:   Hodně důležité vítězství, které nám dalo ještě hodně velkou naději na to, abychom se udrželi ve 4. lize. V příštích 3 kolech nás čekají právě soupeři, kteří se perou o sestup stejně tak jako my. Takže se musíme sejít, abychom něco vybojovali.

 
ostatní zápasy 8.kola:  Zelená liška - Veleslavín 2:2, Alej - Notorax 3:1, Erectico - Lord Mayor 1:7, Penguins - Paraguay 19:1, Roztyly - Reage boys 3:3.

 
komentář rozhodčího:  rozhodčí se k utkání nedostavili

 
9.kolo
 

Reage boys   -   AFK Druháci          4:4   ( 1:1 )      
B.: 1., 19. Pavlis, 32. a 37. Dlouhý

 
Komentář:  V dalším kole o sestup jsme hráli s 6. Reage boys. Utkání, které jsme měli dobře rozjeté, jsme nezvládli v závěru a příšli jsme tak o důležitý bod navíc. Bod za remízu, je ale v porovnání s ostatními týmy hrajícími o sestup dobrý, protože oba 2 týmy nad námi prohráli a rozhodne se tak v posledních dvou kolech, ve kterých se utkáme právě s nimi.

 
ostatní zápasy 9.kola: Lord Mayor - Zelená liška 2:2, Sever - Erectico 0:4, Notorax - Roztyly 1:5, Paraguay - Alej 1:6, Veleslavín - Penguins 1:5.

komentář rozhodčího:  Vyrovnané utkání a zasloužená remíza.

 
10. kolo
 

AFK Druháci   -   Sokol V. - Notorax A      5:3  ( 2:1 )
B.: 3., 20. Kropelnický, 51., 59. Volek, 43. Šípek

Komentář: Zápas, ve kterém jsme museli vyhrát, pokud jsme chtěli i nadále pomýšlet na působení ve 4. lize, byl velmi náročný, už jenom z toho pohledu, že jsme neměli nikoho na střídání a naše fyzická kondice není uplně nejlepší. Ale od prvních minut jsme měli územní převahu my a hned v úvodu jsme šli do vedení po rychle vhozeném autu Volka se k balonu dostal Kropelnický a křižnou střelou otevřel skore. Soupeř ale rychle odpověděl rychlou akcí a v 5. minutě to bylo 1:1. Celý první poločas jsme byli lepším týmem, většina našich akcí končila v rukavicích výborně chytajícího hostujícího brankáře. Hráli jsme rychlý, běhaví a kombinační fotbal a to dělalo soupeři velké starosti. Vedení jsme na svoji stranu strhli opět až ve 20. minutě, kdy opět Volek naservíroval rychlou rozehrávku rohu Kropelnickému a ten se nemýlil. Do poločasu jsme měli ještě hodně šancí, Šípek nedal střelou z několika metrů, Hrubý pálil po rohu jen do bránkáře. Střely jsem nepočítal, ale bylo by to tak 20 : 7. Do druhé půle jsme nastoupili už značně unaveni, s tím, že budeme bránit od půlky a budeme jen čekat na rychlé brejky. Opět po velmi útočných 13 minutách, kdy se hrál fotbal nahoru dolu, jsme opět skorovali a vedli jsme tak už o 2 branky. Šípek po výborné kombinaci s Machačem zakončoval podel brankáře, který neměl šanci. 3:1. Postupem času už jsme byli velmi vyčerpaní a soupeř se v závěrečných několika minutách nadechl k náporu, o 2 minuty později, tedy ve 45. minutě, jsme inkasovali po druhé a velmi nešťastně, míč se po závaru před brankou odrazil k útočníkovi a ten zasouval do prázdné brány. Ve 49. minutě to bylo už 3:3. Opět po rychle rozehrávce padnul vyrovnávací gol. My jsme se ale nechtěli vzdát, věděli jsme, že remíza nic neřeší, a tak si vzal poslední slovo Zdenda Volek. Nejprve v 51. minutě znovu strhnul vedení na naši stranu po hezké individuální akci a krásnou střelou vedle brankáře, v 59. minutě vstřelil svou druhou branku hezkou střelou od tyče a pečetil tak výhru 5:3. Super zápas takhle se mi to fakt líbilo, ještě aby nás chodilo o 2 více a byl bych doopravdy spokojený. Velmi důležité 2 body pro záchranu a teď už to máme jenom ve svých rukou, po prohře jak Paraguaye, tak i devátého Severu. Za 14 dní se rozhodne.

ostatní zápasy 10. kola: Zelená liška - Penguins 3:8, Alej - Veleslavín 2:3, Roztyly - Paraguay 3:2, Erectico - Reage boys 8:5, Lord Mayor - Sever 2:1.

komentář rozhodčího:  Zápas hran ve vysokém tempu na obou stranách. Pohledný fotbal plný pěkných akcí, ve kterém byli šťastnější domácí a vyhráli.


 
11. kolo
 

Paraguay   -   AFK Druháci          7:8   ( 4:4 ) 
B.: 2., 30., 34., 39. Kropelnický, 8., 27. Volek, 37. Pavlis, 48. Hrubý

Komentář:  Zápas, který jsme hráli o příslušnost ve 4. lize, byl velmi zajímavý. Už jenom z toho pohledu, že jsme sešli v nejsilnější možné sestavě. A už od prvních minut jsme byli lepším mužstvem. Ve 2. minutě jsme vedli zásluhou Kropelnického, ale soupeř vždycky na naše branky dokázal najít odpověď. Soupeř už v 7. minutě skoroval na 1:1. Hned z protiútoku jsme ale dokázali znovu odskočit na rozdíl jedné branky v podání Volka. Zápas se hrál v některých fázích zápasu opravdu ve velkém tempu a do poločasu to bylo nerozhodně 4:4, kdy jsme 2x prohrávali pro změnu my, ale goly Volka a Kropelnického, byl zápas vyrovnán. O poločase jsme ani nějak hru měnit nechtěli, jen více hrát se zabezpečenou obranou. A hned v první desetiminutovce jsme ukázali, kdo si jde pro vítězství dravěji. Nejdřív ve 34. minutě skoroval po krásné kombinaci s Volkem Kropelnický, hned ale v zápěti soupeř vyrovnal, to se nám ale nelíbilo, respektive Pavlisovi a po přihrávce Volka tak opět strhl vedení na naši stranu. Ve 39. minutě jsme utekli soupeři již na dvougolový rozdíl, trefil se opět Kropelnický. V závěru, ale jako by oboum týmům docházeli síly a začalo se na hřišti spíše bojovat. Zbytečné fauly na obou stranách, zápasu ubrali atraktivitu, ale branky padali dál. Ve 48. minutě přišel poslední hřebíček do rakve domácích. Hrubý povodil balon a mezi nohama brankáře zvýšil už na 5:8. Soupeř se ale nevzdával a už o 4 minuty později bylo sníženo na 6:8. Zhruba o minutu později vybojoval Kropelnický balon, domácí obránce ho nekompromisně poslal zezadu na zem a nemohlo následovat nic jiného než červená karta. V 55. minutě nastala mela před pokutovým územím našeho týmu a padli 2 červené karty, jedna na straně domácích a jedna na straně našeho týmu, byl to konkrétně Kropelnický, který se poroučel po druhé žluté kartě do sprch. V závěru, při hře 4 na 3 soupeř jenom upravil konečné skore na 7:8, krásnou střelou z takových 15 - 20 metrů. Zachovali jsme si však 4. ligovou příslušnost a na jaře se tak můžeme pokusit o 3. ligu.


ostatní zápasy 11. kola: Sever - Zelená liška 1:8, Reage boys - Lord Mayor 0:6 k, Vysočany - Erectico 1:8, Veleslavín - Roztyly 4:2, Penguins - Alej 1:1.
 
 
komentář rozhodčího:  


 
TABULKA
tým
zápasy V
R
P skore body
1.   The Penguins 11 10 1 0 77:15 21
2.   Lord Mayor 11 7 2 2 56:14 16
3.   Zelená liška 11 7 2 2 44:23 16
4.   Vikt. Veleslavín 11 7 2 2 44:28 16
5.   Alej FK A 11 6 1 4 36:22 13
6.   Erectico TBC 11 6 0 5 39:33 12
7.   Boh. Roztyly 11 4 1 6 30:38 9
8.   Reage boys 11 3 3 5 31:40 9
9.   AFK Druháci 11 4 1 6 32:68 7
10. Sever 1.FC 11 2 0 9 20:49 4
11. S.Vys. - Not. A 11 2 0 9 14:45 4
12. Paraguay 11 1 1 9 25:73 3

 

 

 

Statistika hráčů:

 

JMÉNO
ZÁPASY BRANKY ASIST. BODY INKAS. BRANKY ČISTÉ KONTO
Vosyka - B 11  - -    54 -
Dlouhý - O 4  5 1 6    
Šípek - O 7  4 6 10    
Švec - O 6 2 - 2    
Hrubý - Z 9 1 6 7    
Pavlis - Z 3 3 4 7    
Machač - Z 10 2 8 10    
Volek - Ú 3 5 4 9    
Váchal - Ú 1 - 1 1    
Kropelnický - Ú 5 12 5 17