Jdi na obsah Jdi na menu

sezona JARO 2011

16. 3. 2011
4.liga - skupina F
 


 

1.kolo
 

AFK Druháci - Paraguay            5:4   ( 3:2 )                    
B.: 3., 38. Šmíd, 5., 54. Kropelnický, 20. Šípek

Komentář: Po zimní přestávce jsme se opět sešli. A to docela v hojném počtu, dorazilo nás 9, což na nás není obvyklý počet. Už od prvních minut jsme byli lepším týmem a už ve 3. minutě jsme otevřeli skore, když Kropelnický našel autem Šmída a ten hlavou skoroval. O 2 minuty pozdějc to bylo už 2:0, když krásnou kombinaci Šmída a Machače zakončil Kropelnický do prázdné brány. Poté jsme se nechali soupeřem trochu zatlačit a hrozil, hlavně z rychlých brejků. Jenže ve 20. minutě přišel nádherný dlouhý pas od Brucknera a Šípek si dokázal poradit i s golmanem a už jsme vedli o 3 branky. Jenže čím víc se blížil poločas, tím víc jsme začali polevovat a soupeř toho využil. Nejprve rozhodčí odpískali nesmyslnou penaltu, kdy podle moderních pravidel měl být odpískán faul ještě na nás, a kdyby to byl faul tak to za žádnou cenu nebylo ve vápně, ale rozhodčí nařídili penaltu se kterou si soupeř poradil, a v posledních sekundách poločasu soupeř ještě kontroval na 3:2. Ale v druhém poločase jsme měli opět první slovo my, a to když Kropelnický opět vhazoval aut a Šmíd se opět dokázal před brankou prosadit. Jenže opět přišla naše euforie a soupeř opět skoroval, tentokrát po závaru před brankou. V 54. minutě přišel dlouhý balon Hrubého, obránce a brankář hostujícího týmu se špatně domluvili, čehož využil Kropelnický a svou druhou trefou v zápase zvýšil na 5:3. Soupeř v závěru dokázal už jenom korigovat výsledek opět z penalty a tak jsme si v 1.jarním kole připsali 2 body.

ostatní zápasy 1. kola:  Benda - Vysočany B 0:1, Bened - Lord Mayor 2:0, 4077 - Kolomajzna 10:1, Atomovej brouk - Sever 4:4 , Estudiantil - Reage boys 3:1.

komentář rozhodčího: Pěkný fotbal plný kvalitních akcí. Hosté dotahovali, ale domácí vedení udrželi.
 

 
2.kolo

Reage boys - AFK Druháci            8:2  ( 0:1 )                
B.: 24. Kropelnický, 49. Bruckner

Komentář:   Zápas jsme začali pouze v 6 lidech. Tedy bez střídání. Úvod zápasu byl z obou stran hodně utahaný, byl to boj o střed hřiště. Poté se domácí uchylovali k tlaku, ale my jsme ho odvrátili, i když soupeř nastřelil tyčku. Poté jsme měli šance. Šípek střílel z 5 ti metrů, ale brankáře neohrozil, poté Machař prověřil brankáře z úhlu, ale také nic. Ve 24. minutě byl na hranici vápna faulován Bruckner, k míči se postavil Kropelnický a prostřelil jak zeď tak i brankáře. 0:1. O poločase dorazil ještě jeden hráč takže už jsme měli 1 na střídání. Ale jako by nám přinesl smůlu. Přestali jsme běhat, byli jsme bez nasazení a také to tak dopadlo. Po 5 minutách už jsme prohrávali 3:1. Když ve 49. minutě skoroval po krásné akci Machače s Váchalem Bruckner, prohrávali jsme už jenom 4:2. Jenže jako by nás ten gol zase nakopl dozádu. Do konce zápasu jsme inkasovali ještě 3 krát, a budeme do příštího zápasu hodně popřemejšlet. Na čem jsme se shodli už po zápase bylo, že musíme nabrat nové hráče. V 6 lidech se opravdu hrát nedá. :( 

ostatní zápasy 2. kola: Vysočany - Kolomajzna 1:1,Lord Mayor - 4077 0:4, Sever - Estudiantil 0:3, Benda - Atomovej Brouk 1:10, Paraguay - Bened 7:0 .

komentář rozhodčího: Velice slušné utkání od obou týmů rozhodla lepší koncovka domácích ve druhé půli. Hosté hru příliš otevřeli a pykali za to.


 
3.kolo
 

AFK Druháci - Sever 1.FC            4:3   ( 2:1 )       
B.: 3., 5. Machač, 33. Kropelnický, 55. Šmíd
 
Komentář:  Zápas, ve kterém jsme museli vyhrát pokud bysme chtěli pomýšlet na vyšší příčky tabulky a pokud jsme chtěli myslet na dotáhnutí se na vedoucí týmy. A začali jsme hodně aktivně, když kombinaci Kropelnického se Šípkem zúžitkoval Machač. O 2 minuty později už to bylo 2:0, když nádhernou přihrávkou za obranu se prezentoval Šmíd a Machač opět skoroval. Pak se ale náš brankostroj zadrhl. Šance jsme měli, ale nedokázali jsme je využít. Kdybychom vedli po poločase tak 5 nebo 6:0 nikdo by se nedivil. K závěru poločasu ale soupeř snížil i když jsme byli celý poločas lepší. Přišel druhý poločas a ten jsme opět začali aktivněji my. Již ve 33. minutě zvyšoval na 3:1 Kropelnický po přihrávce Machače. Jenže opět jsme přestali dávat branky z vyložených příležitostí a zákonitě přicházely tresty. Nejdříve si soupeř začal vytvářet mírný tlak a povedlo se jim i snížit. V 55. minutě jsme se opět dostali do dvoubrankového vedení, Šmíd zvyšoval v 55. minutě na 4:2. Poslední slovo měl ale soupeř a minutu před koncem snížil na 4:3, ale na víc už prostě neměl. Nebýt naší střelecké impotence a soupeřova individualismu ve hře, mohl zápas skončit divočejší přestřelkou. Pro nás jsou 2 body ale více než žádoucí. ;)

ostatní zápasy 3. kola:  Bened - Reage boys 1:1, Lord Mayor - Kolomajzna 7:0, Atomovej brouk - Vysočany 3:0, Estudiantil - Benda 4:1, 4077 - Paraguay 4:2.

komentář rozhodčího:  Vyrovnaný zápas, ve kterém zvítězil šťastnější tým.


 
4.kolo
 

Benda OFC - AFK Druháci            1:5   ( 0:1 )  
B.: 20. Šmíd, 40. Machač, 45. Hrubý, 50. Šípek, 53. Kropelnický

Komentář:  K tomuto zápasu jsme nastoupili s obavami, když jsme s Bendou prohráli jasně 4:1. Ale letos to nebyl ten soupeř, který proti nám hrál minulou sezonu. Už od začátku jsme byli lepším týmem a začalo opět naše neproměňování šancí. Bušili jsme do soupeře, ale branka ne a ne přijít. Když soupeř zahrozil, bylo to pouze jen sporadicky a buďto skvělým zákrokem vychytal Vosyka nebo nás zachránila tyč. Ve 20. minutě jsme se ujali vedení 0:1, když Šmíd hledal krásnou křižnou přihrávkou Kropelnického ten se ale míče díky bohu nedotkl a balon tak skončil v bráně. Do poločasu už nikdo nic nestihl. Ve druhé půli bylo prvních 10 minut dost takových ospalých, sem tam nějaká šance, ale nikdo se golově neujal. Až ve 40. minutě se s goly roztrhl pytel, díky bohu na naší straně. Po krásné kombinaci, kdy se míče dotkli snad všichni naši hráči zvyšoval Machač na 0:2. O 5. minut později jsme vedli už o 3 branky, když Váchal prošel přes 4 obránce v plážovém tempu a předložil balon před prázdnou bránu a bylo to už 0:3. Za tohoto stavu se soupeř začal hádat a vyústil v to další gol když po Machačově akci zakončoval Šípek. O 3. minuty později jsme zahrávali roh, Váchal předložil míč Kropelnickému a ten krásnou střelou pod břevno zvýšil už na 0:5. Soupeř už se v závěru zmohl jen na korigování výsledku na 1:5 po náhodné střele. Nutno podotknout, že v tomto zápase výborně zachytal brankář Vosyka. ;)

ostatní zápasy 4. kola:  Vysočany - Lord Mayor 2:3, Paraguay - Kolomajzna 8:5, Reage boys - 4077 3:5, Sever - Bened 2:4, Atomovej brouk - Estudiantil 3:3.

komentář rozhodčího: Dlouho vyrovnané utkání nakonec jasně rozhodli ve svůj prospěch hosté.




 
5.kolo
 

AFK Druháci - Atomovej brouk B      3:4  ( 1:3 )
               
B.: 10., 49. Kropelnický, 43. Šmíd          
 
Komentář: V tomto zápase jsme se představili v nových dresech. A už od prvních minut jsme byli aktivnější. Soupeř se ale také nenechal zahambit. Jenže byli jsme to právě my, kdo otevřel skore zápasu. V 10. minutě nádherně našel Šmíd Kropelnického a ten si povodil brankáře a bylo to 1:0. Pak jsme ale pokračovali v neproměňování šancí a hosté toho využili. Do půle už jsme prohrávali 1:3. O půli jsme si řekli, že musíme víc běhat a hlavně střílet, protože hostující brankář neoplýval jistotou. A také jsme soupeře zatlačili. A vyústili z toho dvě branky. Nejdříve po kombinaci Váchala a Machače zakončil do prázdné brány Šmíd a o 6 minut později bylo srovnáno. Nádhernou bombou tak z 15 metrů se prezentoval Kropelnický. 3:3. Jenže hned v 52. minutě byl u našeho vápna komflikt mezi Váchalem a soupeřem, kdy náš hráč inkasoval úder loktem a ten nešel pro odplatu daleko. Bohužel rozhodčí ukázal červenou kartu pouze našemu hráčovi a šli jsme do čtyř. Bohužel jsme neudrželi nerozhodný stav do konce a minutu před koncem zápasu jsme inkasovali, i přesto že i ve 4 hráčích jsme měli několik tutovek, které neskončili golem. Škoda pokud bychom dohrávali v 5 vyhráli bysme. : (

ostatní zápasy 5. kola: Lord Mayor - Paraguay 4:0, Estudiantil - Vysočany 0:0, Bened - Benda 3:3, 4077 - Sever 1.FC 2:3, Kolomajzna - Reage boys 3:1.

komentář rozhodčího:  Utkání plné krásných gólů, bojovnosti a jednoho momentu, který nemá s fotbalem nic společného. Hosté vedli už 3:1, ale vlastní lehkovážností se o náskok připravili, aby v závěru utkání v přesilovce definitivně rozhodli o svém vítězství.

 
6.kolo
 

Deportivo Estudiantil FC - AFK Druháci       3:1       
B.: 15. Bruckner L.

Komentář:  bez komentáře

ostatní zápasy 6.kola:  Vysočany - Paraguay 4:6, Reage boys - Lord Mayor 3:1, Sever - Kolomajzna 5:2, Benda - 4077 1:5, Atomovej brouk - Bened 4:1.

 
komentář rozhodčího:  Pohledný souboj plný kombinací a hezkých přihrávek. Bohužel pro hráče kádru Druháci AFK, nebylo v jejich silách zahrát proti silnému soupeři kloudný výsledek bez možnosti střídání. Vítězem tedy Deportivo Estudiantil FC.


 
7.kolo
 

AFK Druháci - Sokol Vysočany B       3:2  ( 0:1 )
B.: 2x Kropelnický, Dlouhý
 

Komentář:  K zápasu jsme nastoupili tak jako vždycky ve stejné sestavě až na Váchala, který dostal stop až do začátku další soutěže. Zápas, který jsme hráli proti slabému soupeři jsme ale začali špatně. Po 10 minutách jsme prohrávali 0:1. A do půle to nebylo o nic lepší. Neměli jsme pohyb, důraz na baloně prostě nám chybělo všechno a navíc proti takovému to soupeři jsme měli po půl vést 5:0. Do začátku druhé půle jsme se ale zvedli a začalo to u hostujícího brankáře nejdříve zvonit, nejdřív Kropelnický potom i Machač, oba nastřelili tyče. V **. minutě už jsme ale srovnali zásluhou Dlouhého. Soupeře jsme prakticky k ničemu nepouštěli a přece jenom se našla jedna situace, kdy nejlepší hráč soupeře prostřelil slabší nohou vše co mu stálo v cestě a opět jsme prohrávali, ale ne kvůli tomu, že bychom byli horším soupeřem, to vůbec ne, ale jenom proto, že jsme nemohli dát goly. Pak ale přišli chvíle Kropelnického. Nejdříve v **. minutě vyrovnal hezky mezi nohama obránce i brankáře a 4 minuty před koncem dokonce otočil stav skore, když si povodil obránce a pohotově zavěsil. Hráli jsme se soupeřem, který uměl fotbal leda ústně až na dva hráče. Jinak neporazit takového soupeře by byl hřích a potupa.

 
ostatní zápasy 7.kola:  Bened - Estudiantil 0:0, 4077 - Atomovej brouk 1:4, Kolomajzna - Benda 6:3, Lord Mayor - Sever 3:3, Paraguay - Reage boys 1:0.

 
komentář rozhodčího:  Lepší týmový výkon podali domácí a díky tomu zvítězili.
 
8.kolo
 

AFK Druháci - Bened VFK           2:4          
B.: 26. Kropelnický, 54. Švec

 
Komentář: bez komentáře

 
ostatní zápasy 8.kola:  Vysočany B - Reage boys 0:6, Sever - Paraguay 4:1, Benda - Lord Mayor 0:8, Atomovej brouk - Kolomajzna 8:0, Estudiantil - 4077 2:1 .

 
komentář rozhodčího:  Hostující tým hrál v pěti a celý zápas šetřil síly. Fotbalovějším domácím chybělo zakončení.

 
9.kolo
 

4077 Ducks - AFK Druháci            2:3  ( 1:1 )          
B.: 20., 40. Šípek, 40. Dlouhý

 
Komentář:  Zápas, do kterého jsme nastoupili už v tradiční sestavě. Ze začátku se hrálo velmi opatrně. Oba dva soupeři si vypracovali pár dobrých příležitostí, ale ke golu to nevedlo. Do vedení jsme se dostali až ve 20. minutě, kdy Machač přihrál Šípkovi a ten pohotově zakončil nad padajícího brankáře. Soupeř, ale ještě do půlky dokázal vyrovnat, po chybě v obraně šel domácí útočník sám na " Doktora " a pohotově zavěsil. Do druhé půle jsme šli s tím, že prostě musíme více střílet. A taky se tak stalo. Ale pokud by aspon polovina našich střel v této sezoně spadla do brány, tak jsme na postupových příčkách. Bohužel nám to tam nepadá. Ve 40. minutě jsme ale rozhodli utkání. Nejdříve se prosadil Dlouhý po kolmé přihrávce Kropelnického, a hned asi po 30 sekundách znovu Šípek, kterému tentokrát přihrával Šmíd. Soupeř už dokázal jenom snížit a to po hrubce Machače, nic to ale nezměnilo na tom, že jsme urvali pátou výhru v této sezoně a nejspíše se tak umístíme na klidném středu tabulky.

 
ostatní zápasy 9.kola:  Bened - Vysočany 1:2, Kolomajzna - Estudiantil 0:5, Lord Mayor - Atomovej brouk 3:6, Paraguay - Benda 1:3, Reage boys - Sever 4:3.

komentář rozhodčího: 

 
10. kolo
 

AFK Druháci - Kolomajzna TJ        4:3   ( 2:2 )
B.: 4. Machač, 29. Kropelnický, 46. Dlouhý, 58. Šípek

Komentář:  Papírové předpoklady byly jasné. Vyhrát proti předposlednímu celku tabulky. Jenže jak už to v našich zápasech chodí, opak byl pravdou. Opět jsme se protrápili k výhře. Ale začali jsme dobře, to když ve 4.minutě pláchnul po Šmídově přihrávce Machač a otevřel skore zápasu. Jenže pak jsme zase začali fatálně chybovat a soupeř toho dokázal 2x využít a nebýt Vosyky v bráně výsledek mohl být po 25. minutách uplně jiný. Nestalo se tak a do poloviny jsme srovnali. Ve 29. minutě se krásnou střelou prosadil Kropelnický. Soupeř byl v útoku prakticky neškodný v druhé půli. Co soupeř zahodil to se nedá ani popsat. Dlouho se nic nedělo, dlouhou dobu jsme se zastřelovali až přišla 46. minuta, kdy se po zmatku před brankou prosadil Dlouhý. 3:2. Jenže opět jsme se nedokázali zkoncentrovat a soupeř po několika zahozených šancích jednu využil a bylo opět nerozhodně. V závěru utkání jsme ale opět aktivovali náš známý "papiňák" a vyústil z toho gol na 4:3, který zajistil 2 minuty před koncem  Šípek. Stal se tak po několikáté hrdinou zápasu. 2 body nám kolo před koncem zajistili slušné umístění v tabulce, avšak postup by byl lepší.

ostatní zápasy 10. kola: Vysočany - Sever 2:4, Benda - Reage boys 2:4, Atomovej brouk - Paraguay 9:2, Estudiantil - Lord Mayor 2:1, Bened - 4077 1:1.

komentář rozhodčího:  Výborné utkání skončilo těsným vítězstvím domácích, kteří měli více šancí.


 
11. kolo
 

Lord Mayor Idiot - AFK Druháci           5:4   ( 3:1 )    
B.: 18., 42., 49. Kropelnický, 46. Hrubý

Komentář:  K tomuto zápasu jsme se sešli v dobré náladě i v dobré sestavě. A začali jsme také velmi aktivně, soupeře jsme pouštěli za naše záda jenom sporadicky. Jinak jsme tlačili my. Nastřelili jsme 2 tyče a jedno břevno. Soupeř hrozil jen z dlouhých nakopávaných míčů. Ale byli jsme to my, kdo otevřel skore. Po dlouhém Švecově nákopu se ocitl sám před brankou Kropelnický a ten se trefil mezi nohy brankáře. To bylo v 18. minutě. Chtěli jsme do poločasu ještě zvýšit skore, ale soupeř nás zaskočil a v zápětí otočil vývoj utkání na 3:1. 3 střely 3 goly. Do druhé půle jsme se chtěli zvednout. Vyrovnat a případně i otočit. Dlouho se nic nedělo až  ve 42. minutě se po Machačově přihrávce trefil z otočky zvonu Kropelnický. Jenže hned z protiútoku jsme dostali opět branku. 4:2. Ve 46. minutě jsme po sérii rohových kopů rozehrávali tak 5 roh za sebou a z posledního se Hrubý nemýlil znovu střelou mezi brankářovi nohy. O 3 minuty později jsme ale vyrovnali. Švec opět po rohovém kopu nabil Kropelnickému, který ve 49. minutě nádhernou ranou od břevna vyrovnal na 4:4. V závěru jsme měli ještě pár dobrých příležitostí, ale nakonce jsme stejně padli. V 53. minutě dal vítěznou branku soupeř a stanovil tak konečný výsledek na 5:4. Znovu jsme měli problém s tím, že jsme neproměňovali šance. Kdybychom v tomto zápase proměňovali tak jsme vyhráli rozdílem třídy. Jinak slušná sezona.

ostatní zápasy 11. kola:  4077 - Vysočany 1:0, Kolomajzna - Bened 2:2, Paraguay - Estudiantil 2:6, Reage boys - Atomovej brouk 4:4, Sever - Benda 6:1.

 
komentář rozhodčího:  


 
TABULKA
tým
zápasy V
R
P skore body
1.   Atomovej brouk 11 8 3 0 59:22 19
2.   Estudiantil 11 8 3 0 31:10 19
3.   4077 Ducks 11 6 1 4 36:20 13
4.   Reage boys 11 5 2 4 35:25 12
5.   AFK Druháci 11 6 0 5 36:39 12
6.   Sever 1. FC 11 5 2 4 37:30 12
7.   Bened 11 3 5 3 19:24 11
8.   Lord Mayor Idiot 11 5 1 5 35:26 11
9.   Paraguay 11 4 0 7 34:44 8
10. Vysočany B 11 2 2 7 14:28 6
11. Kolomajzna 11 2 2 7 23:54 6
12. Benda OFC 11 1 1 9 16:53 3

 

 

 

Statistika hráčů:

 

JMÉNO
ZÁPASY BRANKY ASIST. BODY INKAS. BRANKY ČISTÉ KONTO
Vosyka - B  10  - -    37 -
Dlouhý - O 3  3   3    
Šípek - O  10  5 2 7    
Bruckner L. - O  7  2 1 3    
Matras - O            
Šmíd P. - Z 9  5 6 11    
Hrubý - Z 5  2 1 3    
Machač - Z 10  4 7 11    
Váchal - Ú 5  - 2 2    
Kropelnický - Ú 9  13 5 18    
             
             
             
             
             

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gregorynef - help me write my college essay l68xaw

5. 4. 2023 10:52


Terrific forum posts, Kudos!
essay on customer service https://phdthesisdissertation.com how to write time in an essay https://essaypromaster.com